browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Thailandsrutiner

Posted by on 2013-01-11

Efter nyårsafton har cheap nfl jerseys det mest varit sol och bad och någon enstaka massage. Saga älskar att bada i poolen och att hoppa i vågorna i havet. Hugo har badat i havet för cheap jerseys china första gången men var inte lika förtjust som Saga. Han gillar dock att få en svalkande dusch då och då. I övrigt är Hugos favoritsysselsättning att rulla runt och försöka komma upp på alla fyra. Det är högsäsong här nu och på gott och ont vimlar det av svenskar. Ibland kan det kännas lite tråkigt att man hör svenska var man än går, vi är ju ändå i Thailand, men Saga cheap football jerseys har träffat flera kompisar och det är roligt.
Thailand2013-099PolVam

Vi har försökt att hitta rutiner som ska passa hela familjen. Vi lever ett enkelt liv här. Frukost äter vi hemma men lunch och middag äter vi på restaurang. Någon gång har vi tagit hem mat. Tvätten ställer vi utanför dörren och får tillbaka den tvättad och vikt någon dag senare. Än så länge har vi städat själva, men har nog tänkt att någon ska få komma och hjälpa oss med det någon gång i veckan, det kostar ju nästan ingenting. För att få rent vatten ställer vi ut en tom vattenbehållare utanför porten med 20 bath på som byts ut till en full på eftermiddagen. Lägenheten vi bor i har två rum. Hugo och Saga sover i en våningssäng i det ena rummet, Saga på överslafen och Hugo i Cheap Jerseys From China sin ”bur” (resesäng) på underslafen. Tobbe och Pethra sover i det andra rummet. Där finns även matbord och tv. Vi har en balkong också, men där har vi hittills inte varit så mycket. Det är myggigt på kvällen och lite för varmt på dagen.

Den 2:a januari kom barnens mormor och morfar hit och ska åka hem den 16 januari. Det är trevligt med sällskap och vi har fått Skyline massor med hjälp med barnen. Vi träffas på stranden på Cheap Jordans dagen och på kvällen går vi ut och äter. Kvällarna blir inte speciellt sena, då Saga behöver hem och sova. Men ingen av oss andra verkar ha något emot det då vi alla blir trötta av värme, sol och bad.

Vi hörs!

Dela gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *