browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nyårsafton

Posted by on 2013-01-11

Dagen efter vi kom fram var det nyårsafton. På dagen badade vi och tog det lugnt. På kvällen var vi alla lite trötta efter resandet dagen innan och var tveksamma om vi skulle orka vara uppe till tolvslaget.Vi åt Допустимо? middag på en restaurang på stranden. Tobbe och Pethra beställde in varsin köttbit vilket blev en stor besvikelse. Dessutom cheap MLB Jerseys var servicen urkass, till den restaurangen blir det nog ray ban sunglasses inga fler besök.Dekor okno

Efter maten skickade vi upp en thailänsk lykta. Det var svårt då det blåste mycket, men till slut for den iväg och vi hoppas den ska föra tur med sig. Vi gick vidare till ett annat ställe och tog varsin drink. Stranden var fylld med folk, mest turister, men förvånansvärt många thailändare också. Tolvslaget närmade sig och vi var alla mot alla odds vakna.

Oj vilket firande, thailändarna vet hur man firar! Himlen full cheap nfl jerseys med hundratals cheap nhl jerseys lyktor och massor av raketer. Det var dans, sång, skålande och firande. Thailändarna NFL Jerseys Cheap vet nog inte vad säkerhetsavstånd är, vi fick vid ett flertal tillfällen fly från raketer som for rakt in  i folkmassan där vi stod.

Hoppas ni alla fick ett lika magisk nyår som vi!

Gott nytt år!

Dela gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *