browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bye bye Lanta

Posted by on 2007-12-22

I förrgår var vi på en heldagsutflykt med speedboat till Ko Rok, två små paradisöar en bit söderut. ray ban sunglasses sale Vi snorklade och det var helt överlägset någon annan snorkling vi varit på tyckte vi båda två. ca 25 meters sikt och hur fina koraller som helst, samt en hel del fisk. Jag, Tobbe, trodde inte snorkling skulle ge mig så mycket efter att ha dykt, men det här var faktiskt coolt.раскрытие мифов о газобетоне

PC200849
Snorklingen vid Ko Rok var verkligen kanon.

Och dessutom god lunch på en riktigt fin strand, där sanden var mjuk och hockey jerseys finkornig som mjöl gjorde inte det hela sämre.

PC200882
Saga undersöker den fina sanden på Ko Rok.

Idag är sista dagen Cheap Jordan Shoes på Ko Lanta, och det känns lite sorgligt, vi har haft Wholesale Jerseys det så bra här. Men imorgon tar vi färjan till Phuket, där vi ska möta upp Pethras färäldrar för att fira jul.

Sagas myggbett har blivit många fler, och hela ansiktet är täckt, och idag var vi till doktorn. Fick reda på att det inte var någon Ray Ban Outlet fara, vi ska bara smörja med Previous lite hydrokortison. Vi misstänker också att det kanske inte är myggor, utan loppbett! Tur att vi flyttar imorgon ändå!

God jul om vi inte hörs innan dess! Hoppas ni får massor av snö hemma i Sverige!

Dela gärna!

3 Responses to Bye bye Lanta

 1. Albin, Lo, Johanna, Andree

  uj va härligt allt låter! Förutom bett av småkryp förstås…

  Ha en bra julafton! Och hälsa föräldrarna eriksson

  Peace and löööv från löten

 2. Sonya & Lasse

  Hej på er, vad skönt ni verkar ha i värmen. Har Saga fått simhud mellan tårna ännu. Vi mår bra och här är det plusgrader i dag. Ha en riktigt GOD JUL. Vi längtar efter er. Kramar till er plus en extra till Saga. Vi ses snart.Sonya och Lasse

 3. Åsa o Paul

  God Jul på er!
  Va härligt ni verkar ha det, förutom Sagas loppbett.
  Nu ska vi till mina föräldrar och fira jul, synd att det inte finns någon snö.
  Kram Åsa o Paul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *