browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Beacher och oväder

Posted by on 2007-12-09

Här kommer en kort sammanfattning av de senaste dagarna här i Krabi, Thailand.

I fredags tog vi en longtailbat till stranden Phra Nang, som var lika vacker som ryktet hade sagt. Lite väl mycket folk kanske, inte som på turistbrochyrerna… Här fanns bara en lyxresort dit man inte har tillträde om man inte betalar de ca 10000kr det kostar per natt. Men lunch kunde vi iallfall hitta, på en liten båt som sålde enklare rätter över relingen.

CRW_8979
Phra Nang Beach

I lördags slappade vi mest vid hotellpoolen, tog massage och shoppade lite på kvällen.

Idag (söndag tror jag, dagarna börjar flyta ihop som dom ska när det är semester) hyrde vi en egen longtailbåt och åkte ut och snorklade vid Chicken Island. Där var det många glada fiskar, lite koraller och kristallklart vatten.
Saga var klart faschinerad av att se fiskarna i vattnet, och ropade av någon anledning hela tiden: Fish! Fish! Var hon har lärt sig engelska vet jag inte.

Sen åkte vi vidare till Ko Tup. Bilder kommer, stället är så fantastiskt att det inte går att beskriva i ord. Tyvärr kom efter en stund ett helt otroligt skyfall, och vi kunde inte längre se vår båt, utan sökte skydd under några träd. Regnet var som en vägg. Det tog sin tid innan det lugnade sig så pass att vi kunde hitta vår båt och packa på våra dyngsura saker, och forsöka värma Saga som blivit kall i ovädret. Sen fick vi åka direkt hem, fast vi egentligen planerat att besöka även Ko Poda.

CRW_9175_redigerad_1
Ko Tup, två kullar och en strandremsa.

CRW_9149
Från Ko Tup kunde man vada till Chicken Island.

PC090564
…och så kom det stora regnet.

Vi har det bra, men är lite lätt solbrända. Saga har dock klarat sig bra från solen.

One Response to Beacher och oväder

  1. Stina, Keith och Millie

    Vad härligt ni verkar ha det, och vad spännande för Saga att få bada i havet! Vi åker till Sverige om ett par dagar och kommer inte ha tillgång till dator hos mina otekniska föräldrar, så vi passar på att hälsa god jul till er allihop nu. Stor kram till Saga från Millie.