browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Äntligen framme!

Posted by on 2007-12-06

Tiden går fort och det är intensivt att Cheap Jordans resa med en 10 månaders bäbis. Vi som lovat att skriva, har ännu efter 6 dagar inte hunnit, men här cheap Oakleys sunglasses kommer en sammanfattning.

Den 30 November lämnade vi ett kallt och ruskigt Sverige för att resa mot varmare breddgrader. Trots att flyget blev försenat med en dryg timme så gick allt väldigt bra. Vi hade perfekta platser wholesale nfl jerseys med extra benutrymme så Saga sov framför våra fötter den största delen av resan, vilket var mer än vad man kunde säga om hennes föräldrar. Lite möra efter den 10 timmar långa flygresan blev vi hämtade på flygplatsen och skjutsade till vårt hotel i Phuket.

Vi bodde på ett väldigt trevligt hotell (the Golddiggers Resort) vid stranden Nai Yang Beach. Det visade sig vara en jättemysig beach som inte alls var lika exploaterad som Rondablikk många andra i Phuket. Vi tillbringade våra första dagar med att forsöka komma in i tidsomställningen, slappa vid poolen och bada i havet, samt äta middagar vid bord dukade direkt på stranden. Saga var överlycklig första dagen hon fick bada i poolen och nästan lyrisk när hon fick ta sig ett dopp i havet.

PC030150
Saga badar i havet för första gången.

Fjärde dagen tog vi en taxi till Krabi och beachen Ao Nang där vi nu bor. Läskigt att åka taxi med Saga utan bilbarnstol och hädanefter blir det inga fler långa resor med bil. Vi får ta båt mellan ställena där vi ska bo istället.

Första dagen vi kom hit till Ao Nang var vi vid poolen och slappade och dagen därpå var vi hela dagen på stranden. Vi har även shoppat lite och blev jätteglada då vi hittade barnmatsburkar vilket vi hört ska vara svårt här i Thailand.

CRW_8938
Utsikten från Beach Terrace Hotel i Ao Nang går inte att klaga på.

Ao Nang ar en rättså turistig beach, med allt som hör därtill. Själva beachen är inte så jättefin, men helt okey. Däremot finns det paradisöar och fina strander häromkring, dit man måste åka båt. Idag var vi på en sådan strand och badade och slappade hela dagen. Allt NFL Jerseys Cheap gick bra och vi alla njöt av och komma till en underbar strand. På vägen hem gick dock motorn på longtailbåten sönder, men med lite verktyg lånade av en förbipasserande båt löste det sig och vi tog oss i land.

Här i Thailand är alla barnvänliga och älskar att gulla med Saga. Saga var lite skeptisk i början , men har nu vant sig. Nu ler oakley sunglasses sale hon och vinkar åt alla hon ser. Saga tycker i övrigt att allt är jättespännande och det märks att hon njuter av att vara på semester. Hon har börjat krypa på alla fyra i stället för att dra sig fram på magen, det är ju lite lättare att ta sig fram på sandstränder så. Förutom att bada är annars största intresset att träna på att gå.

Nu måste vi snart sova, så jag säger godnatt och vi ses en annan dag.

Dela gärna!

One Response to Äntligen framme!

  1. ampe

    Låter hur skönt som helst. Här regnar det mest varje dag så man får glädja sig åt annat än bra väder. Som att det om några timmar är slut på denna arbetsvecka. Ha det fortsatt bra och njut av sol och värme.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *