browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Semester!

Posted by on 2003-07-16

Vi har lämnat Vietnam. Detta känns lite tråkigt, då vi bara hann vara där så kort tid. Vi hann liksom inte lära känna landet och dess folk. De flesta vi pratat med säger att norra Vietnam är ännu trevligare än södra, så vi får väl åka tillbaka någon gång och utforska landet lite grundligare.

I lordags flög vi, efter en del krångel, till Koh Samui via Bangkok. Flyget från Ho Chi Minh City till Bangkok tog endast drygt en timme och från Bangkok till Koh Samui mindre än en timme. Trots dessa korta flygtider tog det hela dagen för oss att resa pga långa väntetider. Men framåt kvällen var vi framme vid en minst sagt annorlunda ankomsthall med endast bambutak och helt öppna väggar omslutna av palmer. Exotiskt!

Tog en taxi till vår bungalow som ligger precis vid Chaweng beach. Det känns underbart att vara här. Allt ar välordnat, och mycket ”turistigt”, men det är skönt att för en tid bara slappna av och ta det lungt. Det är dessutom mycket vackert, vita strander, palmer, blå himmel och turkost hav, kan det bli bättre?

Vi har dessa dagar mest badat och solat och tagit det lungt. På kvällarna äter vi och dricker vi gott. Här är det för att vara Thailand förhållandevis dyrt, pga all turism.

Igår tisdag hyrde vi en kanot och paddlade längs med stranden. Vi ville öva lite eftersom vi antagligen ska ut och paddla en längre tur en annan dag.

[photopress:uw11.jpg,full,pp_image]

Igår kväll åkte vi till Koh Phangan på ”Full moon party”. Innan var vi lite skeptiska eftersom ingen av oss är så fortjusta i varken ravemusik eller att inta en massa ecstasy. Men när vi väl var där hade vi riktigt kul. Det sägs att dessa partyn besöks av över 8000 människor som dansar och festar på stranden och nog var det smockat med folk alltid.

Asien2003-184
Full Moon Party

Idag har vi mest segat pa stranden, lite trötta efter gårdagen. Vi får se vad som händer i morgon…

Soliga hälsningar
Tobbe och Pethra

Comments are closed.