browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Turister i storstan

Posted by on 2003-06-20

Vi har nu hunnit komma in i tidsrytmen och ray ban sunglasses sale börjar trivas med vår tillvaro har. Folket här i Thailand är mycket vänliga och glada. Alla bemöter oss mycket väl. Visst finns det nackdelar, prostitution och cheap nfl jerseys shop fattigdom. Men i det stora hela känns det bra.

Vi har turistat i två dagar. Vi har sett The grand Palace och Wat Po med en 46 meter lång Budda i guld. Vi har tagit en sväng med Longtailbåt på floden och varit i hockey jerseys Chinatown. jordan retro 1 Just nu sitter vi på ett internetcafe pa Khao san road (backpackerstillhållet har i Bangkok). Här har vi handlat, ätit cheap Oakleys sunglasses och ska förhoppningsvis dricka några öl.

I morgon åker vi österut mot gränsen till Kambodja. Där Omlet övernattar vi för att sedan åka till Siem Reap.

Vi hors!

T och P

Dela gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *